Ik ben Jasmien, het brein achter Vitrine!

Vitrine is ontstaan begin 2020 uit mijn eigen frustraties als creatieve ondernemer. Na lang zoeken en zwoegen besefte ik dat ondernemen niet moeilijk hoeft te zijn, maar dat het gewoon heel moeilijk is om goeie hulp en concrete informatie te vinden. Ik vind het zo spijtig dat er zoveel creatief talent niet naar buiten komt met zijn/haar werk omdat het te eng of te moeilijk lijkt om te gaan ondernemen. Daarom geef ik andere creatievelingen graag de kans om hun werk te tonen aan de wereld in kleinschalige tenstoonstellingen, leer ik creatievelingen hoe ze eenvoudig kunnen gaan ondernemen en breng ik creatieve zielen online en offline samen om elkaar te helpen en te inspireren!

Tijdens het webinar krijg jij als eerste de kans om je in te schrijven voor het vernieuwde Bouw de Basis van je Business groepstraject mét korting! Hier vind je alle info over het traject.

Heb je nog vragen of opmerkingen over het webinar of het Bouw de Basis van je Business traject? Contacteer me dan gerust via Facebook of Instagram of stuur een mailtje naar [email protected]

Gratis webinar 14/6 om 20u

Van hobby naar bloeiend (bij)beroep!

Veel mensen dromen er van om van hun hobby hun (bij)beroep te maken, maar hoe begin je daar aan? Op zich is het starten van een onderneming niet zo veel werk, maar wat dan? Hoe maak je van je kleine onderneming een succes? En hoe bepaal je jouw definitie van succes?

We leren het niet op school, dus hoe moet je dan weten wat te doen? Geen zorgen, je hoeft het niet alleen te doen! Vanuit mijn eigen ervaring als creatieve ondernemer weet ik hoe lastig het kan zijn om je eigen zaak op te zetten en te doen groeien, want je wilt het wel meteen professioneel en goed aanpakken natuurlijk!

Wil jij je eigen creaties verkopen en zo een kleine onderneming uitbouwen? Tijdens het webinar op maandag 14 juni om 20u overlopen we de belangrijkste zaken waar je rekening mee moet houden. Voorzie 1 tot 1,5 uurtje voor het webinar en maak je geen zorgen als je er niet live bij kan zijn, je krijgt een replay toegestuurd.

Waarover gaat het webinar?

  • Waar moet je aan denken wanneer je je creatieve onderneming start?
  • Hoe zorg je voor groei en succes?
  • Hoe bepaal je zelf wat voor jou succes betekent?
  • Hoe richt jij de creatieve onderneming in, die bij jou en jouw leven past?
  • Hoe zorg je ervoor dat je genoeg tijd en energie overhoudt om creatief bezig te zijn?

Kom het samen met ons ontdekken!

    Wil je in de toekomst nog mails ontvangen met de plannen en tips van Vitrine?
    We respect your privacy. Unsubscribe at any time.