Ik ben Jasmien, het brein achter Vitrine!

Vitrine is ontstaan begin 2020 uit mijn eigen frustraties als creatieve ondernemer. Na lang zoeken en zwoegen besefte ik dat ondernemen niet moeilijk hoeft te zijn, maar dat het gewoon heel moeilijk is om goeie hulp en concrete informatie te vinden.

Ik vind het zo spijtig dat er zoveel creatief talent niet naar buiten komt met zijn/haar werk omdat het te eng of te moeilijk lijkt om te gaan ondernemen. Daarom geef ik andere creatievelingen graag de kans om hun werk te tonen aan de wereld in kleinschalige tenstoonstellingen, leer ik creatievelingen hoe ze eenvoudig kunnen gaan ondernemen en breng ik creatieve zielen online en offline samen om elkaar te helpen en te inspireren!

Bouw de Basis van je Business!

Als creatieveling je eigen creaties verkopen is niet zo simpel als je niet weet waar te beginnen. Met dit traject krijg je alle handvaten om zelf je onderneming in te richten die bij jou en jouw leven past, zonder ingewikkelde woorden of vage tips. Vanaf juni kan je je weer inschrijven. Geef hieronder vrijblijvend je mailadres op om als eerste gewaarschuwd te worden en een extraatje te krijgen bij inschrijving.

    We respect your privacy. Unsubscribe at any time.