Binnenkort kan je weer Bouwen aan je Business!

Hét traject voor creatieve zielen die graag hun creaties willen verkopen, gaat binnenkort weer van start! 🥳 Zet je op de wachtlijst om je sneller in te kunnen schrijven én met een dikke bonus! 🏃‍♀️ Ideaal als jij wel wat ondersteuning kan gebruiken bij de verkoop van jouw werk en het opbouwen van je eigen mini-onderneming.

Herken je dit?

Je bent graag creatief bezig en kan helemaal rustig en blij worden van dingen te maken. Maken om te maken zorgt er wel voor dat je thuis een hele hoop prachtige creaties hebt liggen, maar niemand die ze ziet. Je hebt ze wel eens cadeau gegeven en vrienden en familie zijn superenthousiast. Zij zouden die wel willen kopen! 😍 Misschien heb je al eens een paar creaties verkocht en vond je dit best fijn. Zo kan jij blijven creëren en anderen blij maken met jouw werk. Je hebt de goesting te pakken en wil dit verder blijven doen, op grotere schaal, dus je wordt zelfstandige in bijberoep. 💪

En nu?

Op school hebben ze je nooit geleerd hoe dat werkt, ondernemen. Jij en je omgeving zijn superenthousiast over wat je maakt (en terecht!), maar hoe zorg je er nu voor dat anderen jouw werk ook vinden en willen kopen? Hoe bouw je je kleine bedrijfje uit tot een ‘echte’ onderneming en hoe vind je meer klanten? ⁉ Je kent niet echt andere creatieve ondernemers dus je kan nergens met je vragen terecht. Je schuimt het internet af naar tips om prijzen te bepalen, klanten te vinden, een plan te maken. Maar ondanks de overload aan info die je vindt, is er maar weinig bruikbaar. Alles is heel vaag en algemeen en je hebt niet het gevoel dat jij dit kan toepassen. Zo kom je geen stap verder en raak je ontmoedigd. 😞 Zonde van al die goesting en het enthousiasme waarmee je aan dit avontuur bent begonnen!

Gelukkig kan het ook anders

Een paar jaar geleden zat ik in jouw situatie, net als zoveel anderen. Geloof mij, je bent niet de enige die het moeilijk vindt om in z’n eentje zo’n creatieve onderneming uit de grond te stampen. Begin 2019 werd ik zelfstandige in bijberoep omdat ik mijn etsen en linosnedes wou verkopen. Ze hadden al te lang stof vergaard in een doos onder mijn bed en ik was van sommige werken het bestaan zelf al vergeten! 😬
Maar ik kende niets van ondernemen en ik kende niemand in mijn omgeving die daar wel ervaring mee had. Ik heb jaren lang informatie verzameld, dingen uitgeprobeerd en die vage tips proberen toepassen op mijn eigen situatie. 🕵️‍♀️ Ik heb minstens 5 verschillende prijzen bepaald voor 1 creatie, om uiteindelijk bij een prijs uit te komen die logisch was én goed voelde. De eerste keer dat ik online iets verkocht, verdiende ik bijna niets want ik had de verzendkosten verkeerd gerekend, mensen stelden me vragen over mijn werk die ik niet had verwacht omdat dat zo vanzelfsprekend was voor mij. 😱 Nu weet ik veel beter hoe je een goeie prijs bepaalt, hoe je communiceert over je creaties, en kan ik ook vol zelfvertrouwen mijn eigen werk verkopen, en dat is een zalig gevoel! 🤩
Bloed, zweet en tranen heeft dat gekost, dus dan wil ik er nu voor zorgen dat jij dat niet meer hoeft te doen. Ik geloof er in dat jij alles in huis hebt om een succesvolle creatieve onderneming uit te bouwen. Wat dat dat succes inhoudt, dat bepaal je zelf want jij hebt de volledige controle en creëert de onderneming die bij jou en jouw leven past. We doen niet mee aan onpersoonlijke omzetdoelen of ondernemersidealen, maar jij bepaalt zelf wat je er uit wil halen. En je hoeft het niet alleen te doen! Ik leg je uit hoe je de dingen best aanpakt en geef je er de concrete tools voor, speciaal ontwikkeld voor creatieve ondernemers. Zo kan jij je focussen op het creëren en het bouwen aan je dromen, zonder stress en met vertrouwen in jezelf als nieuwbakken ondernemer.

Wat als jij:

  • Van je hobby je (bij)beroep kan maken en het meteen goed en professioneel aanpakt?
  • Je vol zelfvertrouwen je eigen creaties verkoopt en er ook effectief je boterham mee verdient? Wat zeg ik – nog centjes overhoudt en comfortabel kan leven van jouw creativiteit?
  • Niet langer alles alleen moet doen, maar terecht kunt bij een groep gelijkgestemde creatieve ondernemers die snappen waar je mee bezig bent en waarom dat dat soms zo moeilijk is?

Je eigen onderneming starten hoeft niet moeilijk te zijn. Stop met twijfelen aan jezelf en zet concrete stappen richting jouw doelen!

Momenteel zijn de deuren van dit traject gesloten, maar ze gaan in juni weer open. Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden, en instappen aan extra voordelige voorwaarden? Laat je mailadres dan achter en ik laat je weten wanneer je weer kan meedoen met het traject.