1 op 1 sessie met Jasmien

Zit je vast met een specifiek probleem?
Heb je soms nood aan een frisse blik op jouw situatie?
Kan je wat advies gebruiken bij het opbouwen van je creatieve onderneming?
Wil je graag overleggen welke stappen je kan ondernemen om je creaties te verkopen?

Soms kan het heel verhelderend zijn om een tweede paar ogen uit te nodigen. Je eigen creatieve onderneming uitbouwen is zalig omdat je dit 100% kan doen op een manier die bij jou past. Maar dat wil niet zeggen dat dit altijd simpel is. Als je alles in je eentje moet uitvogelen, kan je makkelijk last krijgen van onzekerheid en doelloosheid. Het kan enorm verhelderend zijn om kort even je twijfels en struikelblokken op tafel te gooien en samen aan te werken. Samen werken we aan een plan, met focus op de punten waar jij op vast loopt.

Plan eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in met mij. Daar kunnen we samen eens kijken naar je situatie en op welke manier ik je verder kan helpen.

Jij bent de baas!

Als je daarna graag een uitgebreidere sessie inplant, kan je zelf kiezen hoe we dit aanpakken. Je kan kiezen voor een regelmatige afspraak, om de paar weken of een sessie inplannen wanneer je er nood aan hebt. Als je een specifiek probleem of situatie wil bespreken, kan je dit op voorhand ook even kaderen.

Bij het gesprek hoort ook mijn voorbereiding en research. Als jij bijvoorbeeld graag een specifiek onderwerp zoals een businessplan of prijszetting wil bespreken, stuur je dit op voorhand door en neem ik dit reeds door.
Na het gesprek zet ik op mail wat we hebben besproken, welke concrete tips ik heb gegeven en welke stappen jij nu kan ondernemen. Indien gewenst nemen we de videocall op en krijg je een replay doorgestuurd.
Het tarief voor deze samenwerking is €120 voor een videocall van 1,5 uur. Zo hebben we zeker genoeg tijd om diep op jouw vragen in te gaan. We blijven niet op de oppervlakte met theoretische ideeën, maar gaan heel concreet aan de slag met jouw gekozen onderwerp. Ik ben zelf creatieve ondernemer en verkoop mijn eigen creaties. Daarnaast verdiep ik me al jaren in het ondernemersluik dat hier bij komt kijken. Zo zal ik het nooit te complex of pushy maken, maar focussen we ons op eenvoudige en efficiënte oplossingen, op maat van de creatieveling.

Belangrijk om te weten als je met mij samen werkt is dat ik veel belang hecht aan het zelf doen. Ik ga zelden iets uit je handen nemen en het voor jou fiksen. Ik geef je wel een theoretische basis en praktische tools en voorbeelden waar jij mee aan de slag kan. Daarnaast geef ik constructieve feedback op jouw input en kunnen we samen verder bouwen. Het is jouw creatieve onderneming, jouw ideeën en ik kan dat niet voor jou doen. Maar je hoeft het niet alleen te doen, ik ondersteun je en geef feedback en advies. Met mij samenwerken vraagt op die manier wel wat tijd en energie, maar jij bepaalt zelf wat er op welk tempo lukt. Opnieuw blijf jij steeds de baas in je eigen onderneming, want we bouwen deze zo op dat hij bij jou, je leven en je persoonlijkheid past.

Hoe we onze samenwerking aanpakken, kunnen we bespreken tijdens of na het kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kan je me steeds bereiken via info@indevitrine.be.

Algemene voorwaarden

Bij het inplannen van een persoonlijke sessie, verklaar je je akkoord met deze algemene voorwaarden
Elk begonnen gesprek moet worden betaald.
Afhankelijk van de regelmaat waarmee we de calls inplannen, wordt je per keer of maandelijks gefactureerd. Dit gebeurt in onderling overleg. Na het ontvangen van de factuur, krijg je 2 weken voor de betaling.
Vitrine werkt met vrijstelling van btw voor kleine ondernemingen.
Wanneer we een gesprek inplannen en er komt iets tussen, laat dit dan asap weten. Wanneer je niet opdaagt voor een gesprek zonder waarschuwing, wordt dit toch nog aangerekend.