Over Vitrine

Hallo, ik ben Jasmien Leijnen, het brein achter Vitrine!

Ik ben 28 jaar en woon in Mechelen. Zelf ben ik grafisch kunstenaar: ik maak voornamelijk linosnedes en etsen. Als je graag mijn persoonlijk werk bekijkt, kan je terecht op jasmienleijnen.eu.

Ik vond het als beginnend kunstenaar erg moeilijk om mijn werk te tonen aan de wereld, maar nog veel moeilijker om de wereld te doen kijken. Ik toonde mijn werk vooral online, maar zo is het heel makkelijk om in de ruis te verdwijnen. Door het opstarten van mijn eigen zaak begin 2019 ben ik mij gaan verdiepen in alles wat komt kijken bij het opzetten en uitbouwen van een creatieve onderneming. Al snel merkte ik dat ik een passie heb voor het ondernemen en alles wat daarbij komt kijken (ja, zelfs de administratie). Maar niet iedereen heeft diezelfde interesse en dat is ook helemaal niet erg. Ik wil graag andere creatieve zielen helpen bij het ondernemen en hen in de vitrine zetten.

Met Vitrine leg ik de connectie tussen kunstenaars en toon- en verkoopsmomenten en sta ik makers en creatievelingen bij met raad en daad. Het cliché van de arme en ongelukkige kunstenaar helpen we samen de wereld uit. Dat iemand creatief wil ondernemen, betekent niet dat hij/zij daarom geen geld mag verdienen. Via Vitrine geef ik tips en tricks over ondernemen voor creatieve makers. Daarnaast is het concept van een tribe erg belangrijk voor mij. Ik ben er van overtuigd dat je meer bereikt als je een community van gelijkgestemden hebt om op terug te vallen. We zetten het creatieve werk ook letterlijk in de vitrine door tentoonstellingen op te zetten in handels- en horecazaken en samen een gezellige online shop te vullen.

Wil je me beter leren kennen, kan dat makkelijk via mail, Instagram of neem gerust contact met me op!

Ondernemingsnummer Jasmien Leijnen: 0723.499.145

Kerkhoflei 45/00.01, 2800 Mechelen